T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

Het Begin...

Nikita Discoshow opstelling 1986Alles heeft een begin, zo ook het onstaan van de Nikita Discoshow, in 1986 als tiener bezig met muziek en apparatuur was bij Nikita de aanleiding tot het onstaan.Hans Willems stond samen met Rudi Geeris aan de basis van de Nikita Discoshow. Eind 1985 kwam een einde aan de voorloper van de Nikita discoshow. Rudi had er wel oren naar om samen met Hans een discoshow op te starten.

Bottleneck

De grote bottleneck was de naam van de nieuwe discoshow. Destijds waren namen als "Flying Eagle" en "Cool Sound nog wat" veel voorkomend.Wij wilde ons onderscheiden, maar dat viel nog niet mee.Tot het moment dat Rudi met een gouden ingeving kwam. Nikita, oké Ruud en nu graag de onderbouwing.....! Wel toevallig ken ik een meisje dat zo heet, die en die heeft een hond met die naam en Elton John heeft er nu een nummer 1 hit mee.

Drive-inn, Drive-in of Discoshow

Zoals je op de foto kunt zien hebben we nog even gestoeid met de toevoeging. Menig discussie is gevoerd of het "Drive-inn" of "Drive-in" moest zijn. Om daar maar een eind aan te maken hebben we op zeker ogenblik gekozen voor de toevoeging "Discoshow".Op de foto zie je onze allereerste discoshow met links Rudi Geeris en rechts Hans Willems, inderdaad met snor en permanent.

 

 

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.