T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

 

BZN in NuenenVincent van Goghplein

In juli 1999 kwam BZN naar Nuenen voor een optreden op het Vincent van Goghplein. Door het lokale Chinees restaurant werd dit aangeboden aan Nuenen ter gelegenheid van het 5 jarig bestaan.

Voorprogramma

Nikita werd gevraagd om het voorprogramma en de after party voor haar rekening te nemen. Nu was het van Goghplein geen onbekende voor Nikita, alleen ruim 5000 toeschouwers dat was nieuw. De beste DJ werd naar voren geschoven en alle risico's in kaart gebracht.

Nikita voor groot publiek

Destijds draaiden we nog met twee CD spelers en een Mini Disc speler voor de jingles. Ronald Willems bespeelde het publiek alsof hij nooit anders deed en met een tevreden gevoel konden we terug kijken op deze mijlpaal in onze geschiedenis.

BZN groupie aan boord

Binnen de Nikita gelederen was er eigenlijk maar 1 die de muziek van BZN echt wist te waarderen. Dat is eigenlijk nog zacht uitgedrukt, Helmut gedroeg zich meer als een groupie. Hij wist alles van BZN, was de eerste die de deur van Limo openmaakte toen zijn helden aankwamen in Nuenen. Kortom iedereen een topavond.  

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.