T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

 

Koetsiertje in Eindhoven

Ergens in de jaren 80 leerde Hanseen oudere collega kennen. Henk van Gessel en zijn vrouw kwamen eens kijken welke DJ er draaide in "Het Koetsiertje" op de Kleine Berg in Eindhoven. We deden daar in de vakantieperiode de muziek op dans avonden.

Foxtrot....??!!

De mensen die daar kwamen waren 35+ en wilde vooral stijldansen. Laten wij daar toen totaal geen kaas van gegeten hebben, gelukkig kwamen we toen Henk en zijn vrouw Rie tegen. Henk zag ons stuntelen en bood gelijk zijn hulp aan.

Ramona

Na een inwerkperiode mocht Hans zijn plek overnemen bij zaal Ramona aan de schootsestraat in Eindhoven. Hier was het iedere zondag dansen voor 35+, Hans moest ieder plaatje aankondigen en na iedere drie platen een rustmoment inbouwen van enkele minuten. Hans heeft dat een jaar lang vol gehouden, was niet zijn muziek, niet zijn publiek, niet zijn ding, maar Hans heeft er ongelofelijk van geleerd.

Henk bedankt!

Henk is inmiddels niet meer, maar Hans is hem nog altijd dankbaar voor zijn hulp en dat hij hem heeft leren kennen. Zonder Henk en zijn vrouw Rie was Nikita niet geworden wat het nu is.

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.