T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

Vallen en Opstaan!

Met vallen en opstaan leer je elke keer weer bij en is elke avond een ervaring op zich, zeker in het begin. Belangrijk is dit proces is zelfreflectie en openstaan voor kritische opmerkingen van iedereen.

NikiLeaks???

In het oprichtingsjaar waren er slechts enkele boekingen, waarvan sommige ook nog onder de noemer "reclame" voor niks. Vanaf het begin werd er als serieus aan administratie gedaan, deze administratie is nog steeds in ons bezit. Mogelijk zullen we enkele stukken later inscannen en publiceren, dan hebben we naast onze eigen "NikiPedia" ook onze eigen "NikiLeaks".

...maar 1 Pick-up!

Rudi en Hans hebben ongeveer 1,5 jaar samen gedraaid en Rudi is daarna uitgestapt. Dit bracht een redelijk grote uitdaging met zich mee want een belangrijk deel van de Maxi-Singles waren van Rudi en één pick-up. Onnodig te vermelden dat deze uitdaging nooit verworden tot een probleem, anders was het verhaal hier geëindigd.

The show must go on!

De jaren na Rudi kenmerken zich door "parttimers", iedereen wilde wel een keer mee zoals Gerard en Berry. Tot het moment dat Eric Tielemans zich aandiende. Eerst huurde Eric voor de school apparatuur in, maar als snel werd de samenwerking intensiever. Begin jaren 90 nam de samenwerking een vlucht met de oprichting van de eerste V.O.F.

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.