T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

Rudi Geeris

Rudi Geeris is net als Hans de man van het eerste uur, Rudi is mede verantwoordelijk voor de naamkeuze destijds. In het begin wilden we het eigenlijk niet toegeven, maar de naam Nikita is wel degelijk afgeleid van het nummer van Elton John, verder kwam de naam ook voor als roepnaam in die tijd. Het was een leuk idee om een naam aan de drive in te geven, gebaseerd op een toenmalig hit-nummer. Was leuk om de avond dan met dat nummer af te sluiten.

Specialiteit

De mannen van het eerste uur waar Rudi er één van was deden alles samen, zowel Hans als Rudi traden op als DJ. De lichtshow van die tijd was dan ook niet zo spannend, 4 pinspots een zwaailicht, stroboscoop en in het front gekleurde spots op een lichtorgel. Het was wel zeer compleet voor die tijd maar om nou daar een speciale taak in te hebben nee dat niet. Vandaar dat Rudi en Hans samen nadachten over de muziek, vinyl in die tijd. Zeker weten doen we het niet meer maar er zal beslist ook met bandjes gewerkt zijn waarop eventueel een plaatje stond wat getaped was van de Radio. 

Specialiteit: samen tot oplossingen komen. 

Bij het verhuizen pas in 2006 heeft Rudi er voor gekozen om de cassettebandjes weg te doen en dan nog alleen maar de tapes die ze zelf hadden opgenomen van de radio.

Carrière

Samen met Hans heeft hij in het begin baanbrekend werk gedaan, Rudi kreeg op een gegeven moment een relatie waar hij steeds meer tijd aan ging besteden en hij uiteindelijk een keuze moest gaan maken tussen de muziek en zijn toekomstige vrouw. Ook de diensttijd die hij met plezier heeft beleefd gaf hem ook die periode minder tijd om 's avonds te gaan draaien. 

Met veel pijn heeft hij toen de muziek verstek laten gaan, maar zijn passie bleef wel voor muziek en de techniek. 

Na school en de diensttijd is Rudi aan de slag gegaan bij een transport bedrijf en is daar momenteel verantwoordelijk voor 2 afdelingen, de pakketdienst en de Customer Service. 

Voornamelijk de techniek is hem blijven volgen, maar dan meer in de ICT. Niet professioneel, maar meer voor de hobby. 

Ondertussen is Rudi alweer sinds 1996 gelukkig getrouwd en heeft samen met zijn vrouw Brigitte 2 kinderen.

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.