T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

Ronald Willems

Vanaf mijn 5de levensjaar was ik bezig met muziek, vroeger zette ik de tv uit als de tune van het programma afgelopen was, sorry Geert, maar toen was ik er al mee bezig. Hans mijn oudste broer had wel door dat ik muzikale interesse had.

Ik zat van jongs af aan bij Drumfanfare Jong Leven uit Gerwen. In 1992 starte de Lokale omroep Nuenen een radio afdeling. Ik was er als de kippen bij en heb me dus erg ingezet om het Radio Nuenen Lokaal te laten klinken als een echt radiostation. ronald willems

Als je nu denkt ja ja Radio Nuenen Lokaal, besef dan dat dat de voorloper is van het huidige Radio Decibel. Ik noem even wat namen die het op een ander vlak vanuit dit station in de media hebben gevonden, Rene van Brakel (NOS nieuwslezer) Niek van de Bruggen (Radio 538). Er zijn er vast meer maar ik heb ze niet allemaal gevolgd want Hans mijn broer die had een vraag, wil jij als DJ samen met een aantal andere mensen de Nikita Discoshow mee verder uitbouwen? Nou daar had ik wel interesse in, 1996 ik stopte op de radio en begon als feestDJ bij Nikita.

Specialiteit

Ik had eigenlijk geen ervaring met live draaien voor mensen in een zaal, maar op de voorgrond treden was mij niet vreemd. In de begin periode heb ik veel geleerd van Hans en Eric. Ik ging met name in het begin veel met Eric op pad en de andere nieuwelingen vaak met Hans, op deze manier leerde wij de gedachte van Nikita. Wij konden op deze manier ongeacht welke DJ de avond verzorgde garanderen dat het niveau hetzelfde was. Later na wat wisselingen van mede-eigenaren ben ik me anders gaan ontplooien en zeker na de intrede van een muziekcomputer was de muzikale creatieviteit eindeloos. Dit is nog steeds zo en nu ook met video.

Carière

Tot op heden ben ik nog steeds eigenaar van Nikita Drive-in en discoshows, en heb na 12 jaar een nieuw concept ontworpen. Inmiddels kunnen we wel stellen dat Ronald ook wel Mister Nikita genoemd mag worden, uiteraard naast Hans natuurlijk. Op dit moment zijn deze twee heren weer druk doende om de Nikita Discoshow gereed te maken voor de komende jaren.

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.