T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

Ronald Tielemans

Toen in 1996 de activiteiten dusdanig waren gegroeid en er meer boekingen binnen kwamen vonden Eric en Hans het tijd voor uitbreiding. Hoe dit in te vullen was in eerste instantie een vraag. Nu wou het geval dat beide een broer hadden die ook graag met muziek bezig waren. Hieruit vloeide het plan om een nieuwe VOF op te starten samen met Ronald in het kwadraat. Inderdaad, beide broers droegen dezelfde voornaam. Ronald Tielemans

Nadat we met zijn vieren aan tafel hadden gezeten en omdat het draaien toch hoofdzakelijk in het weekend plaatsvindt is het een leuke combinatie met mijn dagelijkse werkzaamheden en zo was de nieuwe VOF een feit. Dat het een zo’n succes zou worden hadden we, in ieder geval ik, denk ik niet voorzien. Natuurlijk hadden we wel hoop op een “lekker aantal” boekingen per jaar, maar zoveel? Zeker niet in het begin.

Succes

Dit succes is naar mijn mening te danken aan de visie die wij hadden. We wilden een hoogstaande kwaliteit bieden op het gebied van licht en geluid. Wat voor ons bijvoorbeeld inhield dat het volume wordt bepaalt door de opdrachtgever en niet door ons, maar dit geluid moest ongeacht het volume  “zuiver” van klank zijn.

Ook het gebruik van de verlichting moest afgestemd zijn op de sfeer van het moment, en natuurlijk de muziek naar wens van de opdrachtgever. Ook waren verzoekjes altijd welkom en indien mogelijk gespeeld. En ja, ondanks dat we een gigantische collectie met muziek bij hadden, zat er wel eens een gaatje en hadden we het gevraagde nummer niet.

Deze aanpak had succes blijkens de vele boekingen die we kregen, alles met de beste reclame die je als “ondernemer” maar kan wensen. Inderdaad, mond op mond reclame.

Hoogtepunt

Maar het leven gaat verder en er komen andere interesses en toekomstplannen ontvouwen zich. Dit heeft mij ondanks de hoeveelheid plezier die ik aan het verzorgen van andermans feest beleefde, na 10 jaar doen besluiten om Nikita te verlaten. Mijn werkzaamheden bij mijn werkgever vroegen steeds meer van me en het gevoel van hobby begon, door de verplichting om elke vrijdag- en zaterdagavond te gaan draaien, te verdwijnen. En ze zeggen dat je op het hoogtepunt van een carrière moet stoppen. Ik had dat toen bereikt bij Nikita.

Ik vindt het in ieder geval geweldig dat Nikita na 25 jaar nog lekker vernieuwend bezig is en hoop dat er nog zeker zoveel mensen van hun show mogen genieten als dat er in de afgelopen 25 jaar hebben gedaan.

Ronald Tielemans

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.