T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

Helmut van der Vorst

De Nikita Discoshow is een deel van mijn leven waar ik nog vaak en heel graag naar terug kijk. Vier jaar ben ik een vast gezicht geweest van deze organisatie.  Via de school waar ik vroeger op heb gezeten (SGN) kende ik Nikita al van de oergezellige discoavonden.

Ik stond me dan als jonge jongen dan te vergapen aan de mooie lichtshow. Helmut van de vorst

Specialiteiten

Licht is altijd een grote passie van mij geweest, creativiteit kun je op diverse manieren omzetten in iets, zo ook in het maken van lichtshows. Deze gedachte heeft er toen dan ook toe geleid dat ik contact heb gezocht met Nikita om eens na te vragen of er een “vacature” vrij was als zijnde lightjockey. Een droom ging in vervulling. Het Nikita tijdperk was begonnen.

Mijn eerste avond dat ik mee mocht staat in mijn geheugen gegrift. Een schoolfeest in de Buitenjan te Veldhoven. Er werd toen door Nikita uitgepakt met een grote discoshow, dus extra verlichting en geluid.
Spelen met de Martin controller, de effecten en natuurlijk de rookmachine. uhuhuhuhu. Na deze avond was ik niet meer weg te slaan bij Nikita. Mijn enthousiasme heeft er toen ook toe geleid dat ik medevennoot ben geworden binnen Nikita Drive In en Discoshows.

Ik kan me nog goed herinneren dat er geïnvesteerd was in 4 nieuwe roboscanners met roterende gobo’s.
Menig uurtje heb ik me bezig gehouden met het programmeren van de scanners. Geweldig vond ik dat!
Vele feesten, partijen en gelegenheden zijn deze jaren de revue gepasseerd en steevast na afloop van een show afbreken op weg naar de shoarmazaak.Het was dan ook niet zeldzaam dat we midden in de nacht net voor sluitingstijd met alle collega’s bij de shoarmazaak stonden. Heerlijk!

Op een gegeven moment was het voor mij niet meer reëel om naast een voltijd baan ook gehele weekenden weg te zijn.
Want als ik het wilde doen, wilde ik het goed doen, dus geen half werk. Met pijn in mijn hart heb ik toen ook besloten om te stoppen.

Carière

Na mijn loopbaan bij Nikita ben ik gaan werken bij een toenmalige klant van Nikita in de horeca, bedieningen het mee verzorgen van dinnershows. Ook heb ik in diverse discotheken gewerkt als lightjockey, op de 1 of andere manier heb ik wat met “lampjes”, en nu nog.

Ik ben nou eenmaal geen stilzitter dus ben ik in 2005 voor mezelf begonnen met mijn bedrijf HVDesign.
HVDesign verzorgt filmreportages van A tot Z. Het registreren van bruiloften is onze core business.
Op jaarbasis verzorgen wij natuurlijk niet alleen bruiloften maar ook vele andere reportages die zeer divers te noemen zijn. Van bruiloften tot uitvaarten en van bedrijfsfilms tot communievieringen. Alles is bij ons mogelijk. HVDesign is samen met de Huwelijksfotograaf ook actief als zijnde een combinatie in film en fotografie. Deze combinatie heet www.trouwconcept.nl en is uniek in hun branche.
Door mijn werk als filmmaker zien wij heel veel dj’s en bands voorbij komen. Iedere keer wordt je dan herinnert aan Nikita. Het is per slot van rekening een deel van je leven geweest. En wat voor een deel: precies een heel erg mooi deel!
Nikita, een solide partner voor het verzorgen van een feest, partij of andere gelegenheid.
Met deze ingrediënten zijn we dan in 2011 aangekomen, het 25 jarig bestaan van Nikita.
Dat is iets waar iedereen gruwelijk trots op mag zijn. Een mijlpaal in een bedrijfsvoering!
Dat bewijst maar eens dat “subtiel en sfeer” het toch maar weer gedaan hebben.
Ik wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om Nikita van harte te feliciteren.
Bedankt voor de fantastische tijd en we gaan elkaar zeer zeker weer zien, op welke gelegenheid dan ook.


Groeten Helmut van der Vorst 

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.