T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

Alex de Greef

Alex de Greef afkomstig uit Eindhoven, is een van de medeoprichters van de nieuwe VOF Nikita Drive-in en Discoshows in februari 1996. Alex de Greef

 

Specialiteit

Samen met Hans, Eric, Ronald en Ronald stond hij aan de wieg van een leuke onderneming. Alex profileerde zich als een party-DJ en heeft heel wat partyen tot een groot succes gemaakt bij Nikita.

Alex was en is nog steeds goed in het mixen van muziek met behulp van CD's. Daarnaast had Ales een frisse kijk op de moderne muziek.

Carière

Na een aantal jaren als DJ bij Nikita actief geweest te zijn, wilde Alex zijn horizon verbreden. Kort na zijn afscheid bij Nikita is hij samen met zijn kameraad een eigen kroeg/club gestart ( Bar2Alex) op Stratumseind in Eindhoven. Dat hij het draaien nog niet verleerd was, liet hij nog met regelmaat aan zijn stamgasten horen. Na een aantal jaren kwam daar nog een kroeg bij ( Cafe Today) waar hij met succes leiding aan geeft en met enige regelmaat nog als DJ te bewonderen is.

Als wij op onze spaarzame vrije avonden eens gaan stappen in Eindhoven, is het eigenlijk een goed gebruik om even bij Alex binnen te lopen. Het doet ons dan goed daar ook oud DJ's van Nikita bezig te zien.

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.