T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

Gerard van Rooij

Gerard van Rooij is na het opstappen van Rudi degene geweest die Hans bijstond om de Nikita Discoshow uit te voeren. Als neef van Hans was de link zo gemaakt.

specialiteit

Gerard is als persoon een zeer nauwkeurig iemand die graag iets goed doet anders niet. Dat was voor Hans misschien even wennen maar zeker voor de Nikita Discoshow een aanwinst. Gerard heeft dan ook samen met Hans de opvolger van de eerste disco vormgegeven. Al doende leert men wordt gezegd en dat is ook toen gebleken, de nieuwe show bestond als basis uit een grote kist waarin alles werd vervoerd. Niet altijd handig zeker niet wanneer je met een lift naar boven moet. de kist was zijn tijd wel vooruit want deze was voorzien van profielen die we vandaag de dag nog gebruiken ter bescherming van het materiaal. Ook Gerard had net als Hans technische interesse, bij Gerard was dat op electronisch gebied maar ook in constructie was Gerard geintreseerd.

Carrière

Na een aantal jaren met Hans samen te hebben gewerkt aan de de Nikita Discoshow, ging Gerard ook zijn eigen weg en is na wat omzwermingen terecht gekomen in de installatie en contructie bouw van speciale voertuigen, iets totaal anders dus. 

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.