T:+31 (0)40 2842549
Vraag vrijblijvend 
een offerte aan
Nikita

 Bas van Bakel

 

 

Ergens in de zomer van 1999, Eurocamping Soerendonk. Daar begon het. Samen met Helmut, die ik had leren kennen tijdens een vakantiebaantje, en Hans. Om half zeven verzamelen op De Daal, cd-koffers inladen, MD-speler, dubbele cd-speler en zelfs nog een cassettedeck(!!) en op pad! Op de terugweg ’s nachts, even langs de shoarmatent in Geldrop… Hier vertelde Hans me dat ik “na de zomer nog maar eens moest bellen”. Bas van Bakel

Elke week op pad, vaak vrijdag én zaterdag, half zeven verzamelen, koffers inladen, ’s nachts shoarma… De Daal werd De Spegelt, en mijn fiets werd een brommer. Met de verhuizing naar de Spegelt namen ook mijn activiteiten binnen het bedrijf toe. In de avonduren en na school hielp ik met het bouwen van de showroom en in de weekenden hielp ik er de klanten en regelde ik de verhuur. Om half zes bij Hans en Annemarie aan tafel en om half zeven… juist: douchen, omkleden, koffers inladen en…. “Goedenavond dames en heren, voor u staat de Nikita Discoshow, met vanavond uw gastheren: …”

Specialiteit

Wellicht hebben die 20-25 uur per week wel enige invloed gehad op mijn Havo-opleiding, maar tijdens die periode heb ik veel geleerd (…in de showroom van Nikita). Zowel op technisch als sociaal vlak. Ik leerde met klanten omgaan en leerde de techniek kennen. Hier lag dan ook de grondslag voor de keuze van mijn beroepsopleiding. De Havo werd (met enige vertraging toch met succes, althans een diploma) afgerond om vervolgens een opleiding Human Electrical Engineering aan de Fontys te gaan volgen. Een combinatie tussen elektrotechniek en commerciële vakken als bedrijfseconomie, marketing en recht.
Ik denk nog vaak terug aan de vele uren die ik in Nuenen heb doorgebracht samen met Hans, Annemarie, Ronald en Ronald, Helmut, Gunter, en al die anderen. Aan de Nikita Discoshows, de Zomertours, de werkplaats en verhuur aan de Spegelt en al die ontelbare details die het voor mij een geweldige tijd maakte. Helaas voelde ik me niet meer thuis na de transformatie van Nikita naar BnW Producties en besloot ik in 2005 mijn contract te beëindigen.

Carrière

Ik solliciteerde bij Paleco Led Applications en werd hier aangenomen als verkoop binnendienst medewerker. Dit werd later omgezet in projectleider en weer wat later in operational manager. Twee jaar geleden ben ik naar Zuid-Amerika verhuisd om in Colombia een eigen bedrijf te starten: Led Illumination Concepts | Latin America. We leveren hoogwaardige oplossingen met led-verlichting, van straatverlichting tot kantoorverlichting en van architectonische verlichting tot effectverlichting. In 2010 hebben we ook in Nederland een vestiging geopend (LIC | Europe) van waaruit we de Europese markt bedienen.
Van camping tot Colombia in een paar zinnen... Laatst hoorde ik Karma Kameleon van Culture Club op de radio. Vaste prik voor het inregelen van de geluidsinstallatie voor een bruiloft… met een pilsje, want eentje mocht…
Nikita, van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum!

 
 

 

 

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.