De Nikita discoshow bestaat inmiddels 30 jaar en is nog steeds vooruitstrevend en trendsettend. Daarnaast doet de Nikita Discoshow wat andere beloven.

U vraagt wij draaien.

Een beetje een oubollige term, maar altijd een waarheid als een koe geweest. Wij stellen jouw wensen centraal, luisteren wat je precies wilt en zullen je daarbij helpen en adviseren.

Nog nooit afgezegd!

In 30 jaar tijd, waarbij er toch minimaal ieder vrijdag en zaterdag gedraaid wordt, is het nog nooit voorgekomen dat wij een boeking moesten annuleren of niet zijn komen opdagen. Iedere boeking wordt vastgelegd met een contract, niet omdat we jouw niet vertrouwen maar om misverstanden te voorkomen over welke afspraken wij met elkaar hebben gemaakt.

Het oog wil ook wat.

Tot medio 2007 redeneerde wij en vele collega's met ons alleen vanuit de techniek. Vanaf 2008 lanceerde de Nikita Discoshow haar nieuwe show, waarbij voorop stond dat er mooi uit moest zien. Voorzien van de nieuwste technieken en bemand met ervaren en deskundige mensen gaat Nikita nog iedere week op pad.

Ieder feest is anders.

En dat is maar goed ook, deze uitdaging gaat Nikita graag aan. Daarom gaat aan bijna ieder feest een persoonlijke ontmoeting met de discjockey vooraf. Bij die gelegenheid maak je kennis met elkaar en wordt meteen de tijd genomen om persoonlijke wensen te bespreken.

Kwaliteit staat op nummer 1.

De Nikita Discoshow kent sinds de afgelopen tien jaar maar één discjockey. Hierdoor is de kwaliteit van de show gewaarborgd, in ieder geval op muzikaal vlak. Ronald wordt daarnaast altijd ter zijde gestaan door een kundige collega die de verantwoording heeft over alle visuele zaken.

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.