Begonnen als een hobby in de garage bij pa thuis, is de Nikita Discoshow al vele jaren een profesionele partner geworden voor het verzorgen van muzikale en visuele invulling op uiteenlopende feesten en evenementen.

Beroemd in Gerwen en omgeving

In de begin jaren was het best afzien. Voor weinig geld, soms voor niet, spelen voor weinig publiek. Wilde in het begin ook nog niet altijd dansen, lag natuurlijk aan de DJ. Pa die ons met de aanhangwagen weg bracht en gelukkig ook weer ophaalde.

1993 oprichting VOF

Op 1 mei 1993 starten we met onze hobby een bedrijf, na jaren oefenen en ervaring opdoen. Beide leide ertoe dat het hierna snel ging, naar ruim 120 boekingen per jaar. Omdat Eric en Hans allebei nog een vaste baan hadden was dit soms ook best pittig. Echter de zalen waren voller en dat gold zeker voor de dansvloer, wat veel goed maakte.

2000 eerste eigen echte bedrijfspand

In het midden van de jaren 90 huisde ons bedrijf in een garage XL, maar deze werd snel te klein. Dan maar verhuizen naar een fraai bedrijfspand aan de Spegelt in Nuenen. Daar kwam de verkoop en verhuur van licht en geluidsapparatuur ook los en we groeiden lekker door.

2006 Hans trekt zich terug

Medio 2006 vond Hans het welletjes en Ronald ging verder met de show. Ronald draaide vanaf 1996 ook al iedere week op de Nikita Discoshow 2. Ronald was de beste DJ die Nikita ooit heeft gehad en daar is hij nog niks van verleerd.

2008 nieuwe show

Na veel te lange tijd werd de discoshow ernstig gemoderniseerd en kwamen er schermen aan te pas. Door de jaren heen is deze show steeds aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen en laten we nog menig gast verbazen. Nu het 30 jarig jubileum voor de deur staat zou zoiets zomaar weer kunnen gebeuren.

Telefoon:
+31 (0)40 2842549
Locatie
Spegelt 49 5674 CE Nuenen
E-mail:

© Nikita Discoshow. All Rights Reserved.